Søg
Close this search box.

Kontakt

Teamet bag

Hvem er vi?

Mellerup Tømrer- og Entreprenørforretning er ledet af Lars Damgaard, som selv er håndværksuddannet og har drevet virksomheden gennem de sidste 30 år. Hans forretningskoncept bygger på en forpligtelse til at udføre byggearbejde og renovering på et højt håndværksmæssigt niveau og med hensyntagen til bygningen og dens beboere og brugere. Mellerup Tømrer- og Entreprenørforretning udfører alle former for bygge-opgaver inden for nybyggeri , renovering og anlæg. Vi har specialister inden for landbrug og industri samt eksperter i boligbyggeri. Vores tilstedeværelse er derfor garanti for kvalitet og know-how – også på alt det, som øjet ikke ser, når den færdige bygning står klar. Det garanterer vores kunder et stærkt fundament.

Lars Damgaard

Daglig leder

Følg os

Følg med i vores byggeeventyr! Klik her for at følge os og få indblik i vores seneste projekter, inspirerende designs og tips til dit byggeri.

Kontakt os

Vores kompetencer

Hos Mellerup Tømrer- og Entreprenørforretning gennemgår medarbejderne løbende videreuddannelse, så vores kompetencer matcher vores kunders behov og følger udviklingen. Flere ledende medarbejdere er f.eks. uddannede kloakmestre.

Når du vælger Mellerup Tømrer- og Entreprenørforretning, får du ikke kun ekspertise inden for kloakarbejde, tømrer- og murerarbejde samt entreprenørprojekter, men også et dedikeret team, der har kvalitet og sikkerhed i højsæde. Med vores kompetencer er du blandt andet sikret fokus på:

Spørgsmål?

Kontakt os